Hannaskolan europaresa

Europaresan 2008

Europaresan 2008Posted by EuropaResan Hannaskolan 2017-08-18 08:02

Bussen, här kommer den första bilden på bussen. Det är så här den ser ut.

Just nu är klockan 06.38 och allt är lungt.

/Hans

43 Kommentarer:

APRIL

Söndagen den 4/5- åter i Umeå.

Hej på er som läser denna blogg idag. Det är den 4/5 idag och det är cirka två dagar sedan vi "landade" i Umeå efter en liten lätt busstur. Chaufförerna har klarat av att ta oss runt Europa från Sverige till Sverige. Vi ledare/lärare är mycket nöjda med vad vi fått vara med om. Det har varit en mycket, i mina ögon, fantastisk resa.

Jag vill passa på att tacka alla som gjort det möjligt att genomföra resan. Längre fram under våren kommer vi på skolan att bjuda in till en träff där vi skall berätta om vad vi fått vara med om.

De jag vill nämna är först och främst eleverna själva som varit fantastiska på resan. Tack också till alla föräldrar som bidragit med så mycket engagemang inför resan och som har vågat släppa iväg sina telningar. Sedan kommer förstås Carina Elo (mattant och inspirationskälla), Lena Goossen (rektor, organisatör, ekonomisk ansvarig och mattant), Anne-Lie Nyberg (mattant och sjukvårdskunnig), Michael Dahlström (chaufför) och Åke Stoltz (chaufför och allt i allo). Även ett tack till Michael Grahn och Hans Goossen för allt stöd från hemmaplan.

Till sist vill jag rama in allt genom att ge ett tack till Gud för allt som han står för och för det beskydd som vi har upplevt på resan. Jag personligen har känt mig buren och fått inspiration av honom. Som sagt ett stort tack från mig;

Hans Grönlund (någon form av reseledare och organisatör). Nu tänker jag vila,...